Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας
Η La Vie Jewelry ιδρύθηκε το 2010 από τη Βένια και τη Νάνσυ Λαμπροπούλου. Η εταιρεία ιδρύθηκε με το όραμα του La Vie, ή «ζωής», με κάθε συλλογή και κάθε κομμάτι να μπορεί να ξεχωρίζει ως ένα όμορφο, μοναδικό κομμάτι της ζωής σας.
Η Βένια Λαμπροπούλου, η σχεδιάστρια των συλλογών, εμπνέεται δίνοντας αυτοπεποίθηση και ομορφιά στις γυναίκες που φορούν τα κομμάτια της. Φιλοδοξεί να δείξει σε κάθε γυναίκα πόσο μοναδική είναι, μέσα από τη μυστική και αινιγματική πινελιά που διαθέτουν τα κοσμήματα.
Οι σχεδιαστικές ικανότητες της Βένιας έχουν επηρεαστεί από τα ταξίδια της, το street style, την pop κουλτούρα και την ιδέα του διαχρονικού σχεδιασμού. Τα fashion icons της είναι η Audrey Hepburn και η Brigitte Bardot, καθώς θαυμάζει όχι μόνο τις τάσεις που πρεσβεύουν αυτές οι γυναίκες, αλλά και την κομψότητα και την αυτοπεποίθηση με την οποία απεικόνισαν τον εαυτό τους.
Το La Vie συνδυάζει την κομψότητα, την πολυτέλεια και το ελληνικό πνεύμα. Τα κοσμήματά μας κατασκευάζονται 100% στην Ελλάδα, με επίκεντρο την ποιότητα του σχεδιασμού, του υλικού και του τελικού προϊόντος. Οι συλλογές κοσμημάτων La Vie χαρακτηρίζονται από όμορφα σχέδια, καθαρές γραμμές και απλοποιημένες φόρμες, που εφαρμόζονται σε κάθε κομμάτι με εκλεπτυσμένο, μοναδικό τρόπο. Εκτός από τις εποχιακές συλλογές της, η La Vie δημιουργεί προσωπικά, προσωποποιημένα κοσμήματα.
Το brand έχει ήδη κερδίσει μεγάλο σεβασμό στην εγχωρια και διεθνή αγορά. Επιπλέον, η La Vie έχει συνεργαστεί με πολυκαταστήματα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, καθώς και συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις. Η La Vie εργάζεται για τη βιώσιμη μόδα και συμμετέχει σε δωρεές σε πολλές ΜΚΟ με έδρα την Ελλάδα.
Το 2020, η Βένια τιμήθηκε με το βραβείο Elle Fashion Young Talent Award, με τον τίτλο Καλύτερή Σχεδιαστρια Κοσμημάτων για το 2020.