ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με μια αγορά, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν για ανταλλαγή προϊόντος ή πίστωση καταστήματος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας. Για να γίνουν δεκτές επιστροφές, όλα τα είδη πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και η αρχική συσκευασία. Δεν δεχόμαστε επιστροφή στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής.

Η La Vie Jewelry διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που είναι μη εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών που περιγράφεται αναλυτικά στο διαδίκτυο και στις Οδηγίες επιστροφής που συνοδεύουν μια παραγγελία. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων ή μη τυπικών επιστροφών, τα εμπορεύματα θα επιστραφούν στη διεύθυνση αποστολής που καθορίζεται στην αρχική παραγγελία.

  • Ανταλλαγή προϊόντων

Τα αντικείμενα μπορούν να ανταλλάσσονται με διαφορετικό μέγεθος ή εναλλακτικό στυλ.

  • Πίστωση καταστήματος

Η πίστωση καταστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντική παραγγελία εντός 6 μηνών από την επιστροφή.

  • Επιστροφή χρημάτων

Οδηγίες επιστροφής

Η επιστροφή ή η ανταλλαγή είναι εύκολη. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

  • Μπορείτε να στείλετε email στο info@laviejewelry.gr εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας με σημείωση επιστροφής .

  • Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει το αίτημα επιστροφής και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αποζημίωσής σας. Αυτό το email θα περιλαμβάνει επίσης τον αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφών (RAN) και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διευθέτησης της παραλαβής της επιστροφής σας.

  • Επιβεβαιώστε τη μέθοδο αποζημίωσης που επιλέξατε.

  • Για να επιστρέψετε το δέμα σας σε εμάς, συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφών και το κουπόνι επιστροφής κούριερ που εσωκλείεται. Αυτά πρέπει να περιλαμβάνονται στο πακέτο που επιστρέφεται.

  • Καλέστε τον courier για να κανονίσετε την παραλαβή και σημειώστε ότι τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την παραλαβή του RAN σας.

  • Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε το δέμα που επιστράφηκε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας επιβεβαιώνοντας την παραλαβή της επιστροφής σας.

Επιστροφές δώρων

Εάν λάβατε ένα δώρο και θέλετε να το επιστρέψετε, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην κάρτα ανταλλαγής δώρων που περιλαμβάνεται στο δώρο σας. Λάβετε υπόψη ότι τα δώρα ανταλλάσσονται μόνο με αντικείμενα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Η πίστωση στο κατάστημα είναι δυνατή για 6 μήνες από την επιστροφή, αλλά δεν κάνουμε επιστροφές χρημάτων.