Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Διεθνής Express Αποστολές- Δωρεαν Μεταφορικά στην Ελλάδα με αγορές άνω των 50€ - Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 8010421

Δώρα

Δώρα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε στα σχόλια εάν θέλετε η παραγγελία σας να ετοιμαστεί ως δώρο. Αυτό περιλαμβάνει δωρεάν συσκευασία δώρου και κάρτα αλλαγής δώρου σε περίπτωση που ο παραλήπτης επιθυμεί να αλλάξει το δώρο του με άλλο προϊόν. Έχετε επίσης την επιλογή να συμπεριλάβετε ένα χειρόγραφο προσωπικό μήνυμα. Εάν η παραγγελία σας αποτελείται από διαφορετικά δώρα, παρακαλούμε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να στείλετε το δώρο σας απευθείας στον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση, συμπληρώστε τα στοιχεία του παραλήπτη στα Στοιχεία Αποστολής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email όταν ο παραλήπτης λάβει το δώρο σας. Θα σας στείλουμε επίσης απευθείας την απόδειξη του δώρου μέσω email.

Επιστροφές δώρων

Εάν λάβατε ένα δώρο και θέλετε να το επιστρέψετε, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην κάρτα αλλαγής δώρων που περιλαμβάνεται στο δώρο σας. Λάβετε υπόψη ότι τα δώρα ανταλλάσσονται μόνο με αντικείμενα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Η πίστωση στο κατάστημα είναι δυνατή για 6 μήνες από την επιστροφή, αλλά δεν κάνουμε επιστροφές χρημάτων.